dinsdag 6 maart 2018

Voor Hannah

Ik testte recent een aantal patroontjes voor babykleertjes uit, dat is o.a. hier en hier te zien. Dat kadert in een nieuw, voorlopig nog geheim, project dat ik samen met een paar collega's momenteel aan het uitwerken ben ;-).
Daar tussendoor maakte ik ook een kraamkadootje, voor ons pasgeboren nichtje Hannah!


Met het prachtige Birds tricot stofje van Baba Babywear, gecombineerd met donkerblauwe sweat van hier, wou ik een meisjessetje maken.Ik maakte het overslag truitje van het Mialuna setje dat via Farbenmix gratis kan gedownload worden. Op basis van eerdere testen van het kruippakje, wist ik dat dit Duitse patroonsetje eigenlijk voor prematuurtjes is, en ik dus de grootste maat met een serieuze naadtoeslag moest knippen. Dat deed ik, en kwam zo uit op een 56.


Het broekje is de babylegging van Emma & Mona, een geliefd - ook gratis - patroontje hier als het om babygeschenkjes gaat. Tenslotte maakte ik nog bijpassende sloefjes op basis van het Sutsko babyslippers patroon van Bloome Copenhagen.Het geheel mag er zijn, vind ik, al zou ik voortaan toch wel een grotere maat nemen zodat het iets langer kan van dienst zijn ;-(.
Maar desondanks passen de kleertjes kleine Hannah perfect!

Vele naaigroetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lily Balou sweatjurken en een hoodie

Wie slechts als hobby af en toe eens naait, kan eigenlijk met moeite de vele stoffencollecties volgen die elkaar opvolgen, seizoen na seizo...